Sasha Baron Cohen copy

Chiar dacă s-a scumpit căldura, ne vin și vești bune de la directorul Termocom. Acesta susține că s-a pregătit temeinic pentru a se bucura de căldură din noiembrie până în aprilie. Directorul Termocom a explicat cum a ajuns la această soluție incredibilă pentru Moldova.

”Când vine iarna eu zbor în Brazilia. Asta este singura soluție să îmi fie cald toată iarna. Iarna eu stau în Brazilia. Acolo acum sunt 40 de grade la umbră. Plajă, nisip, soare, cald, mare, fete drăguțe. Nu-i înțeleg pe moldovenii care vor să stea toată iarna în Moldova. Aici este mai frig în case decât afară. Cine crede că Termocomul va putea da căldură este tâmpit. Cald este în Brazilia, nu în apartamentele din Chișinău, asta să fie clar”, a anunțat directorul Termocom, Leonea Iaibu.

Pe de altă parte și premierul interimar, ministrul Transporturilor, primarul capitalei au anunțat deja că se pregătesc să fie luați prin surprindere de ninsori. Dorin Chirtoacă susține că a luat chiar lecții de actorie ca să fie cât mai credibil când o să se mire că ninge în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Sasha-Baron-Cohen-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Sasha-Baron-Cohen-copy-300x300.jpgadminSocial
Chiar dacă s-a scumpit căldura, ne vin și vești bune de la directorul Termocom. Acesta susține că s-a pregătit temeinic pentru a se bucura de căldură din noiembrie până în aprilie. Directorul Termocom a explicat cum a ajuns la această soluție incredibilă pentru Moldova. ”Când vine iarna eu zbor în Brazilia. Asta...

Comentează