Deputat pierdut Juravschi copyUn deputat din Parlamentul de la Chișinău riscă să fie eutanasiat dacă în 10 zile nimeni nu va demonstra cu acte că este stăpânul lui. Parlamentarul susține că nu știe cum a ajuns în acestă situație. Spune doar că a schimbat prea multe partide și a uitat care este stăpânul său.

”Eu eram mai întâi la Leancă. După asta la Filat, apoi am trecut la Ghimpu. M-a luat Plahotniuc. Nu, Dodon. Sau poate Voronin? Nu mai țin minte. Sunt așa de confuz. Încerc să mă gudur pe lângă toți când îi văd, dar niciunul nu mă mângâie cu vreo mie de euro. Am ajuns să trăiesc doar din salariul de deputat. Este groaznic. Acum vor să mă eutanasieze că nimeni nu recunoaște că este stăpânul meu”, spune deputatul care răspunde la numele Nikolai.

Până să fie eutanasiat, poza sa va fi împrăștiată prin jurul Parlamentului și va fi lipită de copaci. Poate se găsește vreun oligarh mai bun la inimă să-l ia acasă. Amintim că anul trecut au fost eutanasiați mai mulți bloggeri rămași fără proprietari.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Deputat-pierdut-Juravschi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Deputat-pierdut-Juravschi-copy-300x300.jpgadminPolitic
Un deputat din Parlamentul de la Chișinău riscă să fie eutanasiat dacă în 10 zile nimeni nu va demonstra cu acte că este stăpânul lui. Parlamentarul susține că nu știe cum a ajuns în acestă situație. Spune doar că a schimbat prea multe partide și a uitat care este...

Comentează