Vlad Batrancea soseta rupta copy

S-a deslușit misterul ciorapilor rupți. Interpretul care s-a filmat cu șosetele sfâșiate a declarat că nicio pană nu a fost lipită pe picior. Acum Toly Druga îl acuză direct pe deputatul socialist, Vlad Bătrâncea, că i-a rupt ciorapul ca pe harta Romaniei. CNA s-a autosesizat și a cerut ridicarea umanității lui Vlad Bătrâncea.

”Inculpatul Vlad Bătrâncea s-a folosit de moment, când ciorapii murdari erau aruncați prin casă. A pus mâna pe unul și l-a rupt. A făcut exact cum a făcut și cu harta României. Sincer, pe noi nu ne deranjează că rupe o hartă, este a lui. Poate să faca ce vrea cu ea. Dar când ataci proprietatea privată a omului, este un atentat la drepturile omului”, a declarat șeful de urmăriri penale și acuzații de ciorapi rupți, Gheaghea Talean.

Deputații urmează să-i retragă umanitatea lui Vlad Bătrâncea pentru a-l putea trimite la închisoare. Socialistul se apără și susține că nu a rupt ciorapul lui Toly Druga intenționat. ”Eu sufer de o dereglare hormonală și mintală. Tot ce văd în față vreau să rup. Boala mea psihică se numește miserupism”, a declarat extrem de speriat Vlad Bătrâncea.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Vlad-Batrancea-soseta-rupta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Vlad-Batrancea-soseta-rupta-copy-300x300.jpgadminPolitic
S-a deslușit misterul ciorapilor rupți. Interpretul care s-a filmat cu șosetele sfâșiate a declarat că nicio pană nu a fost lipită pe picior. Acum Toly Druga îl acuză direct pe deputatul socialist, Vlad Bătrâncea, că i-a rupt ciorapul ca pe harta Romaniei. CNA s-a autosesizat și a cerut ridicarea...

Comentează