Plahotniuc bloggeri copy

Vlad Plahotniuc uimește din nou opinia publică. După ce a dezvăluit fără nicio problemă care sunt televiziunile sale, patronul Republicii Moldova a anunțat cine sunt bloggerii pe care îi deține în proprietate. Într-o conferință de presă, Vlad Plahotniuc a dat mai multe detalii.

”Nu sunt obligat de lege să vă spun numele bloggerilor mei. Hai să vedem, vă dați seama cine sunt dacă vă spun numai numele lor de cod? Așadar, bloggerii din proprietatea mea au următoarele porecle: Linjeaniuk, Balacciukcia, Gandrablea, Behăeș, Căcălin, Traanus. Sunt cei mai buni bloggeri din Moldova. Înțeleg totul din prima, nu trebuie să le explic prea multe, ei își fac treaba bine și pentru asta primesc bani cu nemiluita”, a declarat Vlad Plahotniuc pentru redactorii moldovesti.info.

Vlad Plahotniuc anunță că va angaja și alți bloggeri moldoveni. Pentru asta trebuie să ai limba lungă și plăcută la lins. Și buzele sunt foarte importante. Dacă poți să le țuguiești și să săruți cu zgomot între bolfe ești ca angajat, se arată în criteriile de angajare pentru bloggeri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Plahotniuc-bloggeri-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Plahotniuc-bloggeri-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc uimește din nou opinia publică. După ce a dezvăluit fără nicio problemă care sunt televiziunile sale, patronul Republicii Moldova a anunțat cine sunt bloggerii pe care îi deține în proprietate. Într-o conferință de presă, Vlad Plahotniuc a dat mai multe detalii. ”Nu sunt obligat de lege să vă spun...

Comentează