Studenti moldoveni Romania

Nu se putea mai rău. Celebra borsetkă este interzisă în Republica Moldova. Parlamentul a luat această decizie după ce a interzis și hainele de tip militar. Astfel, toți cei care vor fi prinși cu borsetka pe stradă riscă amendă de 1000 de unități convenționale, adică 1000 de euro sau muncă în folosul comunității.

”Cei mai bâkălani moldoveni sunt moldovenii cu borsetkă. Îi vezi cum coboară din Jipuri, cum stau în Piața Centrală și scuipă semințe. În plus, în borsetce poți ascunde foarte ușor o boambă sau o mică parte din miliardul furat. Vrem să interzicem complet borsetka pentru că așa vor dispărea bâkălanii care fură miliardele. Fără borsetkă ei nu pot”, au declarat deputații moldoveni din Alianța Antiborsetci.

Constantin Țuțu a anunțat că el votează împotriva unei legi antiborsetkă pentru că asta îl afectează pe patronul său, Vlad Plahotniuc. Totuși, extrem de inventivi, cum îi știm, moldovenii au anunțat deja că vor înveli borsetcele în culioashe, astfel că nimeni nu-și va da seama ce au acolo.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Studenti-moldoveni-Romania.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Studenti-moldoveni-Romania-300x300.jpgadminSocial
Nu se putea mai rău. Celebra borsetkă este interzisă în Republica Moldova. Parlamentul a luat această decizie după ce a interzis și hainele de tip militar. Astfel, toți cei care vor fi prinși cu borsetka pe stradă riscă amendă de 1000 de unități convenționale, adică 1000 de euro sau...

Comentează