Constantin Tutu judecator copy

Constantin Țuțu a reușit să demonstreze că justiția din Moldova este cea mai blândă și cea mai gumanitarcă justiție de pe glob. Pentru că i-a convins pe judecători să-l ierte de toate acuzațiile, va primi o medalie de merit de la președintele Timofti. Sportivul deputat recunoaște că nu i-a fost greu să iasă nevinovat din proces și i-a mulțumit celui care l-a sprijinit.

”Domnule Coordonator vă mulțumesc nespus de mult. Împreună am putut demonstra că nu sunt vinovat. Eu nu am nicio vină, iar judecata a demonstrat că pațanul acela s-a împușcat singur de 4 ori. Aș fi putut cere despăgubiri în instanță – doar trebuie să merg la psiholog să mă reabilitez psihic după ce am văzut cum s-a împușcat de 4 ori. Îi mulțumesc și avocatului că a avut grijă să expună așa de bine toate argumentele nevinovăției mele: 3 mercedesuri tunate, 3 vile la Telecentru, 3 sute de mii de lei și câteva putiovci la Turcia”, a declarat în lacrimi cel mai cunoscut sportiv din Parlament, Costea Țuțu.

Coordonatorul Republicii Moldova a declarat într-un interviu că este mândru că bodyguardul său demonstrează un talant neobișnuit pentru justiție. Așa că, după ce va termina 4 clase, Țuțu va merge la facultatea de drept. ”Vreau să-l fac ministru al justiției. După acest proces a demonstrat că se pricepe foarte bine la judecători, la avocați. Peste un an Țuțu va fi ministru al Justiției. În cinstea sa voi numi ministerul Jusțuției”, a declarat coordonatorul Moldovei.

Cu ocazia achitării lui Constantin Țuțu, toți trollii din Partidul Democrat au început să se salute unii pe alții în felul următor: ”Țuțu a fost aprăvduit!” Iar la salut se răspunde: ”Cu adevărat a fost aprăvduit!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Constantin-Tutu-judecator-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Constantin-Tutu-judecator-copy-300x300.jpgadminPolitic
Constantin Țuțu a reușit să demonstreze că justiția din Moldova este cea mai blândă și cea mai gumanitarcă justiție de pe glob. Pentru că i-a convins pe judecători să-l ierte de toate acuzațiile, va primi o medalie de merit de la președintele Timofti. Sportivul deputat recunoaște că nu i-a fost...

Comentează