Vlad Plahotniuc inchisoare copy

Vlad Plahotniuc demonstrează încă o dată că este un politician cu viziune. Patronul Moldovei i-a șocat pe toți când a anunțat că următoarea sa investiție este într-o închisoare de lux. Va fi prima de acest fel din Moldova.

”Am mai mulți bani decât permite legea. Ce să fac cu ei? Am zis că ar trebui să construiesc o închisoare de lux pentru oameni normali, ca mine, nu pentru sărăntoci. Iaca, Filat o încurcat-o. I-am zis fă-ți, bre, kioska o închisoare, normală, să nu te deranjeze muncitorii cu reparația cât timp tu stai la răcoare. El nu, Olga, Angela. Spre deosebire de kioska meu eu mă gândesc la viitorul meu”, a declarat pentru moldovesti.info cel mai căutat hoț din lume.

Vlad Plahotniuc susține că închisoarea sa va avea camere de supraveghere, peste tot, mai ales la dușuri. Ele se vor activa în momenul în care cineva va scăpa săpunul pe jos. Dacă va ajunge la închisoare, Vlad Plahotniuc susține că nu are nevoie de hârtie igienică. Trebuie doar să-i fie adus la ore fixe în celulă Marian Pulu.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Vlad-Plahotniuc-inchisoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Vlad-Plahotniuc-inchisoare-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc demonstrează încă o dată că este un politician cu viziune. Patronul Moldovei i-a șocat pe toți când a anunțat că următoarea sa investiție este într-o închisoare de lux. Va fi prima de acest fel din Moldova. ”Am mai mulți bani decât permite legea. Ce să fac cu ei?...

Comentează