Igor Dodon vrea să-l bată pe Team Off Tea, fostul președinte al Moldoveni. Dar nu să-i bată botul, cum greșit ar crede unii. Pur și simplu, i-a pus gând rău recordului lui Nick’O’Laye Teem Off Tea, care a reușit să decoreze în mandatul său jumătate de țară. Igor Dodon a început cu popii și vrea să decoreze toată țara până la finalul mandatului său. Medalii sunt pentru toată lumea.

”Încep mai întâi cu popii pentru că m-au ajutat foarte mult în campanie electorală. Bisericile lucrau non stop ca barurile și făceau propagandă pentru mine. Tot ei m-au ajutat să-i adăpostesc pe alegătorii mei fideli, pe transnistreni, dar și pe ajutoarele mele de nădejde – cei 30 de mii de sirieni. Batiushka, spasiba, ce mă faceam eu fără voi”, a început să plângă cu lacrimi de porc Igor Dodon.

Declarația a fost făcută imediat după ce a decorat 69 de popi cu medalia Imeni Iosifa Visarionovicea Stalina. Restul popilor vor fi decorați în zilele ce urmează cu ordinul Stalin și Lenin, apoi vor urma transnistrenii, sirienii și dacă mai rămân medalii, acestea vor fi împărțite socialiștrilor moldoveni. Dodon speră astfel să intre în Cartea Recordurilor Guinness Bear la medalii acordate într-un singur mandat de prezik.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Igor-Dodon-decoratii-mitropolitul-Vladimir-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Igor-Dodon-decoratii-mitropolitul-Vladimir-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon vrea să-l bată pe Team Off Tea, fostul președinte al Moldoveni. Dar nu să-i bată botul, cum greșit ar crede unii. Pur și simplu, i-a pus gând rău recordului lui Nick'O'Laye Teem Off Tea, care a reușit să decoreze în mandatul său jumătate de țară. Igor Dodon...

Comentează