Vladimir Putin este extrem de fericit că a câștigat din nou, absolut surprinzător la alegerile prezidențiale. Noul vechiul președinte promite un cadou rușilor cu ocazia noului său mandat. Acesta a anunțat deja că vrea să anexeze Moldova la Rusia.

”După ce am anexat Transnistria, Krimeea, nu putem să ne oprim aici. Avem nevoie de noi anexări. În cazul Moldovei lucurile sunt simple, avem deja armata acolo, durează doar 5 minute să ajungem la Chișinău și să ocupăm toată țara. Armata Moldovei este formată doar din copiii care nu au avut cetățenie românească să fugă la muncă în Europa. În plus, m-a rugat tovarășul Dodon să anexăm Moldova. De multe ori m-a rugat”, a declarat Vladimir Putin în discursul său inaugural.

Există însă o problemă, 99 la sută din cetățenii Transnistriei au cetățenie românească, așa că este extrem de greu să-i convingă să atace Moldova. În plus, în Moldova au ajuns 30 de mii de sirieni, care sunt extrem de răi și s-ar putea să-i facă felul armatei a 14-a.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Igor-Dodon-Pupa-mana-lui-Putin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Igor-Dodon-Pupa-mana-lui-Putin-copy-300x300.jpgadminSocial
Vladimir Putin este extrem de fericit că a câștigat din nou, absolut surprinzător la alegerile prezidențiale. Noul vechiul președinte promite un cadou rușilor cu ocazia noului său mandat. Acesta a anunțat deja că vrea să anexeze Moldova la Rusia. ”După ce am anexat Transnistria, Krimeea, nu putem să ne oprim...

Comentează