oleg-brega-casa-alba-copy

Oleg Brega este de neoprit. Deținătorul recordului mondial la numărul de proteste, Oleg Brega vrea ca faima sa să ajungă și peste ocean. Așadar, după ce Brega a trecut Prutul și a anunțat că va candida la alegerile din România, i-a venit o nouă idee. Cunoscutul protestatar vrea să candideze la alegerile prezidențiale din SUA.

”Eu nu am încredere nici în Donalds Ștrampf nici Hilara Plintus. Poporul american este deștept, când o să apar eu acolo, o să mă voteze cu siguranță. Mă duc joi în America, o să zbor de pe Aeroportul Internațional ”Ilan Shor” din Chișinău. O să mă duc să protestez în fața Casei Albe pentru că îi discriminează pe negri”, a declarat Oleg Brega în timpul unui protest.

Oleg Brega a aflat că Hilara Plintus, candidata Partidului Democrat la alegerile din SUA, s-a îmbolnavit și vrea să o înlocuiască în campania electorală pe celebra soție a lui Blin Clinton. Deocamdată Oleg Brega strânge semnături în fața Ambasadei SUA din Chișinău.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Oleg-Brega-Casa-Alba-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Oleg-Brega-Casa-Alba-copy-1-300x300.jpgadminInternațional
Oleg Brega este de neoprit. Deținătorul recordului mondial la numărul de proteste, Oleg Brega vrea ca faima sa să ajungă și peste ocean. Așadar, după ce Brega a trecut Prutul și a anunțat că va candida la alegerile din România, i-a venit o nouă idee. Cunoscutul protestatar vrea să...

Comentează