Alina-Zotea-lovita-la-cap

Deputata Alina Zotea trece printr-un moment extrem de trist al carierei sale. Tânăra deputată nu mai are voie să propună nicio lege. Asta după ce a făcut o boacănă uriașă și a cerut decretarea zilei de 1 iunie zi liberă, iar ziua va fi recuperată sâmbătă. Supărați că trebuie să fure și sâmbăta, colegii Alinei Zotea i-au interzis pe viitor accesul la microfonul din Parlament.

”Nu înțelegem de ce propunerile colegei noastre sunt așa de bizare. S-o fi julit și la cap dacă ne obligă să fim liberi pe 1 iunie și să venim la furat, pardon, la lucrat sâmbătă. Te pomenești că mâine sau poimâine i se năzărește să propună o lege prin care deputații să fie obligați să muncească și să nu doarmă în Parlament. Nu ne este rușine cu ea, pentru că fiecare partid are o Alină Zotea. La socialiști este Marina Rădvan, la democrați este Costea Țuțu”, a declarat un deputat sub protecția anonimatului, care s-a prezentat simplu, Liuda.

Alina Zotea este extrem de supărată, aceasta voia să decreteze zi liberă și pe 31 februarie, ziua de naștere a președintelui PL, Mihai Ghimpu.

În tot acest balamuc, există și ceva bun. În Parlamentul de la Chișinău 101 copii i-au înlocuit pe deputați. Picii au fost ei legiuitori pentru o zi. Pentru că deputații mari sunt plecați, iar cei mici știu că nu este bine să furi, Moldova a economisit astăzi 100 de milioane de euro. Din păcate, Alina Zotea nu a propus nicio lege prin care deputații să fie permanenți plecați din Parlament ca să nu mai aibă cum fura. Folosindu-se de moment și Vlad Filat a cerut să fie liber de ziua copiilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Alina-Zotea-lovita-la-cap.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Alina-Zotea-lovita-la-cap-300x300.jpgadminSocial
Deputata Alina Zotea trece printr-un moment extrem de trist al carierei sale. Tânăra deputată nu mai are voie să propună nicio lege. Asta după ce a făcut o boacănă uriașă și a cerut decretarea zilei de 1 iunie zi liberă, iar ziua va fi recuperată sâmbătă. Supărați că trebuie...

Comentează