Petrecere cu muzica la maximum, sampanie tinuta rece, stripperi fierbinti si focuri de artificii la Ministerul Educatiei. Maia Sandu a sarbatorit zgomotos rezultatele de la BAC. Aceasta se arata extrem de fericita ca camerele de supraveghere au dat rezultate si in acest an, iar 46% dintre liceenii din Moldova nu au putut copia si au picat BAC-ul.

“46% dintre elevi corigenti este un rezultat bun. Dar cred ca se poate si mai bine. Le-o mers la restul 54%, dar la anul ii prindem copiind pe toti, o sa pice BAC-ul 70%”, declara cu optimism Maia Sandu.

Potrivit Ministrului Educatiei, in unele scoli camerele de supraveghere s-au stricat in timpul examenelor. Altfel nu se explica de ce in instituțiile respective au fost unii elevi care au luat zece pe linie la toate materiile. Maia Sandu ii bănuieste pe cei trei eminenti ca ar fi copiat si spune ca cel mai probabil vor mai sustine o dată BAC-ul.

“O sa le pun camere de supraveghere din toate partile. Le dau eu zece pe linie! Nu mai copiaza de data asta nimic. Nu cred ca sunt asa de destepti ca sa ia 10. Doar Dumnezeu poate primi 10, ministrul are nota 9, profesorii 8, iar elevii nu pot trece de 7”, explica Maia Sandu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Maia-Sandu-Petrecere-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Maia-Sandu-Petrecere-copy.jpgadminSocial
Petrecere cu muzica la maximum, sampanie tinuta rece, stripperi fierbinti si focuri de artificii la Ministerul Educatiei. Maia Sandu a sarbatorit zgomotos rezultatele de la BAC. Aceasta se arata extrem de fericita ca camerele de supraveghere au dat rezultate si in acest an, iar 46% dintre liceenii din Moldova nu...

Comentează