Celebra Silvia Bradu, cumătra lui Vlad Plahotniuc de-a doua, a revenit din nou în funcția de primată interimată în Chișinău. În această dimineață, coordonatorul Chișinăului și a întregii Moldovei a semnat decretul de numire a Silvicăi în funcție.

”Mulțumesc domnului Plaha, știu că l-am dezamăgit în alegeri, dar vreau să-l asigur că toate construcțiile din Chișinău vor continua așa cum am plănuit. Distrugem Gaudeamus, distrugem Guguță, distrugem tot ce se poate pentru a construi hoteluri pentru șăfu. Desigur, reluăm plantarea covoarelor cu chipul său frumos și luminos. Eu, iaca, vreau să mai aduc un brad ceva și mă gândesc ce alte trăsnăi să mai fac prin Chișinău”, a declarat Silvica Bradu, primată interimată.

Extrem de încântat de realizarea sa, Vlad Plahotniuc a anunțat că anulează și alegerile de anul viitor din Chișinău, ba chiar se gândește să anuleze complet toate alegerile din Moldova. ”Nafiga ne trebuie aceste alegeri, dacă tot cine vreau eu iese, bani cheltuiți aiurea, mai bine intră în conturile mele”, a declarat Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Plahotniuc-Silvia-Radu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Plahotniuc-Silvia-Radu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Celebra Silvia Bradu, cumătra lui Vlad Plahotniuc de-a doua, a revenit din nou în funcția de primată interimată în Chișinău. În această dimineață, coordonatorul Chișinăului și a întregii Moldovei a semnat decretul de numire a Silvicăi în funcție. ”Mulțumesc domnului Plaha, știu că l-am dezamăgit în alegeri, dar vreau să-l...

Comentează