buletin-de-vot-prezervativ-albina-copy

Astăzi este o zi foarte importantă pentru Moldova. De ziua de astăzi depinde viitorul acestei țări. Cum va fi el? Tufut de un gandon sau harnic ca o albină? Tot globul pământesc se uită la noi și se întreabă? Ce huinea este în capul moldovenilor? Cum, blea, să aibă emoții? Să nu știe ce să voteze? Un gandon care este corupt până în adâncul sufletului său roșu de comunist iobanâi? Sau o femeie frumoasă, deșteaptă, care a demonstrat un caracter uluitor pentru o țară ajunsă în cea mai mare mizerie morală?

Globul pământesc ahuiește când vede roja lui Gandon. Oamenii normali din lumea întreagă se întreabă: nahuia voi vreți ca dalbaiobul ista să vă fie președinte? Se vede din cosmos că este un politician corupt și ibucii. O să vă tufă cu sau fără gandon. Așa cum v-a tufut până acum, de când se învârte prin politica maldavnească. Huiniucul ista a fosta ba cu Varaneașa parașa, ba cu Plaha, ba cu rușii, la alegerile aceastea mai avea puțin și era unionist.

Zaibal, blea, Gandon. Nihuia nu o să câștigi astăzi. Astăzi tu o să afli ce înseamnă să ți se spună încă o dată în ibală: tufe-o nahui! Ai tufut-o la alegerile locale, când ai pierdut. Ai tufut-o la alegerile parlamentare când ai ajuns gandonul lui Plaha. O să o tufi și acum.

Cum te suportă pământul cu atâtea herneli pe care le-ai făcut? Acte de corupție – un Kamaz întreg. Ai un palat nihuiovâi. Ți-ai umplut rudele de afaceri și ai ajuns să trăiești ca un rege deși toată viața ta ai lucrat la stat, pentru cel mai sărac stat din Europa. Cum oare, iobanâi v rot, moldovenii iștea nu văd treaba asta? 

Noi, cei de la moldovesti.info, am urmărit-o în dezbateri pe albinuță. Pațani și padrugi, așa de bine și logic o vorbit și așa de cleova ar fi ca Maia să devină președintele nostru… În sfârșit am avea o șansă. În sfârșit ar fi un om care ne-ar reprezenta. Ar fi o mare plăcere să o vezi întâlnindu-se cu alți președinți de stat. Nu ştiu dacă ar curge miere, dar sigur am avea un preşedinte care nu fură, blea. Așadar, alegerea noastră este simplă. Voi?

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Buletin-de-vot-prezervativ-albina-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Buletin-de-vot-prezervativ-albina-copy-300x300.jpgadminInternațional
Astăzi este o zi foarte importantă pentru Moldova. De ziua de astăzi depinde viitorul acestei țări. Cum va fi el? Tufut de un gandon sau harnic ca o albină? Tot globul pământesc se uită la noi și se întreabă? Ce huinea este în capul moldovenilor? Cum, blea, să aibă...

Comentează