Andrian Candu Bogatie Casa copy

Suntem mândri că trăim în Moldova. Țara noastră ne-a permis să fim cei mai bogați din Europa. Avem de toate. Nu ducem lipsă de nimic. Nu ne plângem de nimic. De ce am face-o? Ne permitem să ne cumpărăm în fiecare an câte un Porsche. În fiecare vară mergem în concedii în Cipru, în Bora Bora, în Alpi și așa mai departe. Seară de seară ne permitem să ne distrăm în cluburi luxoase din Chișinău. Slavă Domnului! Chișinăul nu duce lipsă de astfel de ”zavedenii”.

Suntem cetățeni moldoveni și ne mândrim cu asta. Cum să nu ne mândrim când avem venituri mari. Așa că prețurile din magazine nu ne sperie. Umplem coșurile pentru că ziua de mâine nu este o povară pentru noi. Banii ne ajung de la o lună la alta. Ne şi rămân.

După 25 de ani de la declararea Independenței suntem bogații Europei. Viața noastră este lapte și miere. Este plăcut să știi că ești mai bogat decât un elvețian, francez, german. Când ne ducem la ei în țară se uită mirați la noi și nu înțeleg: de unde avem atâția bani? Independența a însemnat case cu 2, 3 sau 4 etaje. Avem piscine în curți, garduri înalte ca să ne protejăm.

Independența a însemnat pentru noi școli frumoase și luxoase… în Elveția. Universități celebre și scumpe… la Harvard. Drumuri bune și semnalizate… în Franța. Ce să mai spunem altceva? Vă mulțumim. Vă mulțumim, oameni buni, pentru independență. Noi suntem cu adevărat independenți. De aceea am organizat această paradă luxoasă în centrul țării noastre independente. Să vă arătăm recunoștința noastră!

Semnează cu multă plăcere acest mesaj emoționant: Parlamentul, Guvernul, Președinția, politicienii și coordonatorul executiv!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Andrian-Candu-Bogatie-Casa-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Andrian-Candu-Bogatie-Casa-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
Suntem mândri că trăim în Moldova. Țara noastră ne-a permis să fim cei mai bogați din Europa. Avem de toate. Nu ducem lipsă de nimic. Nu ne plângem de nimic. De ce am face-o? Ne permitem să ne cumpărăm în fiecare an câte un Porsche. În fiecare vară mergem...

Comentează