Inventivitatea miliției din Moldova nu are margine. După ce au răspuns la campania 22 push up challenge, milițienii au lansat o altă campanie virală. Aceasta se numește Mită Challenge. Regulile sunt foarte simpli. Milițienii se filmează în timp ce primesc mită și trimit filmulețul la CNA.

”Stați liniștiți, nu ni se întâmplă nimic. Procuororii nu arestează niciun polițist corupt. Pur și simplu vrem să arătăm că suntem buni la ceva. Trebuie să ne numere cineva ca să ne omologăm recordul de mită challenge în Cartea Recordurilor. Aiștea de la Guiness Book o să vină și o să întrebe cine este cel mai corupt din țară, nu vrem să se ducă la medici sau profesori. Vrem să fim noi cei mai corupți”, a declarat podpolkabluchnikul Leonea Iopărăsătă.

Campania s-a viralizat imediat. Mii de milițieni au demonstrat că sunt foarte corupți la numai 69 de minute de la lansarea Mită Challenge. Șoferii sunt rugați ca atunci când le dau mită milițienilor, să-i filmeze.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Harem-Politist-copy-300x210.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Harem-Politist-copy-300x210-300x210.jpgadminSocial
Inventivitatea miliției din Moldova nu are margine. După ce au răspuns la campania 22 push up challenge, milițienii au lansat o altă campanie virală. Aceasta se numește Mită Challenge. Regulile sunt foarte simpli. Milițienii se filmează în timp ce primesc mită și trimit filmulețul la CNA. ”Stați liniștiți, nu ni...

Comentează