Vezi ce se întâmplă când nu ai parte de minte, când nu te gândești decât la trafic, like-uri și vizualizări pe facebook? Nu au de unde să știi că prostia pe care ai scos-o din tărtăcuță se poate întoarce împotriva ta. Mai bine nu te apuci de prostii. Dalbaiobul care a scris știrea falsă ca a murit Gheorghe Urschi a murit. Lucrul acesta a fost posibil pentru că Dumnezeu nu bate cu bățul.

La o consfătuire din Rai dintre Dumnezeu, Sfântul Petru și mai mulți îngeri, a fost luată această decizie tocmai pentru a-i descuraja pe moldoveni să inventeze știri false despre oameni respectați și buni. Ideea a aparținut chiar lui Dumnezeu și a fost acceptată unanim de membrii sfatului. Pedeapsa a fost pusă în aplicare imediat, iar dalbaoibul care a scris lucruri mârșave despre Gheorghe Urschi a dat kanioashele.

Încântați de această realizare a lui Dumnezeu, sute de milioane de moldoveni au semnat o petiție și i-au trimis-o în Rai. Moldovenii cer de urgență o consfătuire la care Dumnezeu să stabilească o pedeapsă dură și pentru următoarele persoane care au dus la sapă de lemn Moldova: Plahotniuc, Dodon, Candu, Filip, Shor, Filat, Voronin, Lucinschi și mulți alții. Dumnezeu promite că va da curs acestei petiții și că el nu-i va bate cu bățul pe acești indivizi!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-cruce-icoana-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-cruce-icoana-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vezi ce se întâmplă când nu ai parte de minte, când nu te gândești decât la trafic, like-uri și vizualizări pe facebook? Nu au de unde să știi că prostia pe care ai scos-o din tărtăcuță se poate întoarce împotriva ta. Mai bine nu te apuci de prostii. Dalbaiobul...

Comentează