preoti-la-un-loc-copy

Cu numai câteva momente în urmă cea mai cunoscută și apreciată divinitate din Moldova, Dumnezeu, a transmis un comunicat oficial de presă prin care se distanțează de declarațiile slujitorilor săi, episcopul Marcela și mitropăritul Vladimir. Dumnezeu anunță prin comunicatul de presă că nu-l susține pe Dodon, așa cum fac slujitorii săi nemernici, pe care vrea să-i pedepsească pentru nesupunere.

”Nu-l suport pe Dodon. De fiecare dată când intră în biserică, îmi vine să-i dau o icoană în cap. M-am săturat de Dodon și de mutra lui respingătoare. Și nu e doar asta. Îmi spune numai minciuni. De parcă eu nu aș ști tot. Cum ar putea crede cineva că eu țin cu Dodon? Și eu sunt cu Maia Sandu, ca majoritatea moldovenilor. Nu vă uitați la ce spun slujitorii mei, aceștia vorbesc numai prostii. În loc să mă slujească pe mine, ei slujesc ochiului dracului. În curând o să-i chem la mine să-i pedepsesc crunt”, a declarat divinitatea Dumnezeu printr-un comunicat de presă, transmis în toate redacțiile cu ajutorul unui porumbel.

Dumnezeu susține că i s-a făcut rușine de slujitorii săi din Moldova care s-au dedat unor acte de corupție și care s-au implicat în politică. Divinitatea a anunțat că preoții sunt obraznici pentru că nu vor să meargă, de exemplu, cu rutiera, alături de enoriași. Mitropăritul, de exemplu, merge numai în BMW-ul său de lux.

În plus, Dumnezeu susține că toți sunt egali în ochii săi. Divinitatea a explicat în comunicatul de presă ca s-a simțit jenat și supărat când l-a văzut pe episcopul Marcela atacând-o urât pe Maia Sandu. Potrivit lui Dumnezeu, Maia Sandu poate fi președinte chiar dacă este femeie, chiar dacă nu a născut. Pentru că spune foarte multe minciuni, Dodon nu merită să fie votat de moldoveni, concluzionează Dumnezeu, care promite să le trimită ani întregi de sărăcie moldovenilor dacă îl votează pe Igor Dodon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Preoti-la-un-loc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Preoti-la-un-loc-copy-300x300.jpgadminSocial
Cu numai câteva momente în urmă cea mai cunoscută și apreciată divinitate din Moldova, Dumnezeu, a transmis un comunicat oficial de presă prin care se distanțează de declarațiile slujitorilor săi, episcopul Marcela și mitropăritul Vladimir. Dumnezeu anunță prin comunicatul de presă că nu-l susține pe Dodon, așa cum fac...

Comentează