mitropolitul-vladimir-bmw-ars-copy

Dumnezeu a ținut să-i arate managerului Mitropoliei Moldovei că nu bate cu bățu. Divinitatea a trimis un incendiu care a ars complet BMW-ul mitropolitului Vladimir. Asta după ce angajatul său și-a permis să-l susțină pe Igor Dodon în campania electorală.

”Eu i-am zis lui Vlăduț să nu se mai bage în politică. Îi ajunge câți bani câștigă din lumânări, din botezuri, cununii, înmormântări. Este aproape la fel de bogat ca Plaha. Nahrena se bagă, dalbaiobu, în politică. Are deja vreo 20 de BMW-uri. Ce-i mai trebuie? Sincer să vă spun, mie nu-mi place moaca lui Dodon. Așa că Vladîka m-a enervat că îl susține pe Dodon. Vladîka, ascultă la mine, dacă mai văd că te implici în politică, o să te chem la mine în audiență”, a declarat Dumnezeu într-o conferință de presă care a ținut-o pe facebook.

Ca să demonstreze că nu se joacă, Dumnezeu a trimis și un porumbel care s-a găinățat pe mitropolitul Vladimir. În plus, i-a transformat benzina din rezervoarele celorlalte BMW-uri care nu au ars în apă. Așa că, zilele următoare, s-ar putea să-l vedem pe Vladâka în rutieră.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Mitropolitul-Vladimir-BMW-ars-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Mitropolitul-Vladimir-BMW-ars-copy-1-300x300.jpgadminSocial
Dumnezeu a ținut să-i arate managerului Mitropoliei Moldovei că nu bate cu bățu. Divinitatea a trimis un incendiu care a ars complet BMW-ul mitropolitului Vladimir. Asta după ce angajatul său și-a permis să-l susțină pe Igor Dodon în campania electorală. ”Eu i-am zis lui Vlăduț să nu se mai bage...

Comentează