Mitropolitul Vladimir Ferarii copy

O cunoscută divinitate la nivel mondial a făcut o declarație publică șocantă despre țara noastră. Este vorba chiar de Dumnezeu, cel care este extrem de respectat în Republica Moldova. Dumnezeu a trimis o scrisoare publică prin care cere demiterea urgentă a reprezentantului său la Chișinău.

”Am văzut palatul lui și m-am întristat. În loc să facă biserici la fel de mari, el își face palate. Vreau să vă rog frumos să ascultați de scrisoarea mea și să o puneți în aplicare imediat. Mitropolitul trebuie să fie demis. Altfel vă promit că vă trimit cele mai mari pedepse. Dacă nu mă ascultați, o să-l fac pe Ionel Istrati vedetă internațională. O să-l aduc la putere pe Dodon și, cel mai grav, o să o las și în continuare pe Alina Zotea în Parlament să se plângă de salariile mici”, se arată în scrisoarea lui Dumnezeu.

Scrisoarea a fost depusă deja de un porumbel al păcii la președinție, guvern și parlament. Instituțiile statului trebuie să ia o decizie acum și să spună dacă respectă voia lui Dumnezeu, de a-l demite pe managerul BOMBA(Biserica Ordotoxă Moldovenească Binefăcătoare și Atotțiitoare)

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Mitropolitul-Vladimir-Ferarii-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Mitropolitul-Vladimir-Ferarii-copy-1-300x300.jpgadminSocial
O cunoscută divinitate la nivel mondial a făcut o declarație publică șocantă despre țara noastră. Este vorba chiar de Dumnezeu, cel care este extrem de respectat în Republica Moldova. Dumnezeu a trimis o scrisoare publică prin care cere demiterea urgentă a reprezentantului său la Chișinău. ”Am văzut palatul lui și...

Comentează