barbat-gras-se-uita-in-oglinda-porc-copy

În sfârșit i-au ajuns blestemele pe votanții lui Igor Dodon. Pentru că au crezut în manipulări despre sirieni și lesbiene, pentru că au primit bani ca să voteze, pentru că au venit din Transnistria, iată, au pățit-o. După cum se știe, Dumnezău nu bate cu bățul. Le-a pus pe ibalnice câte un rât de porc. Astfel că vom ști exact cine a votat ca Dodon să iasă prezerședinte.

”M-am trezit dimineața și m-am dus în grădină, în fundul curții la… Știți voi la ce m-am dus. Că acolo mi-e toaletonul. Am venit în casă, zic să mă spăl oleacă. Nu știu ce-mi veni, pentru că de regulă nu mă prea spăl. Când mă uit în oglindă, în loc de nas, pe ibalnicul meu stă un cogeamitea rât de porcotină. M-am speriat tare. Blea, ce fignea este asta? Am alergat repede la doctor să-mi scoată râtul de pe față. Doctorul în loc să mă lecuiască, m-a întrebat dacă l-am votat pe Dodon? Eu de unde să știu, blea, dacă eram mort de beat. Mi-au turnat un pahar de jin și eu am votat cu cine mi-o zis”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, Leonea Ibati din satul Budionovka Veche, raionul Tiraspol.

Medicii vorbesc deja de o epidemie de turbare porcină în toată Moldova. Din fericire, mulți din cei care l-au votat pe Dodon sunt morți, așa că foarte puțini sunt afectați. Cum se manifestă această boală? Cine are turbare porcină începe să guițe când i se spune de corupție, de Plahotniuc. Dacă vede o băltoacă, obligatoriu o să sară să se umple de glod și o să arunce în alții, iar dacă îl vede pe Plahotniuc o să-l pupe în fund. Există o scăpare, medicii au scos pe piață medicamentul alegerireluatogen.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Barbat-gras-se-uita-in-oglinda-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Barbat-gras-se-uita-in-oglinda-porc-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit i-au ajuns blestemele pe votanții lui Igor Dodon. Pentru că au crezut în manipulări despre sirieni și lesbiene, pentru că au primit bani ca să voteze, pentru că au venit din Transnistria, iată, au pățit-o. După cum se știe, Dumnezău nu bate cu bățul. Le-a pus pe...

Comentează