Dumitru Diacov Ion Diacov copy

Președintele de onoare al Partidului Democrat susține că nu are nicio legătură cu Ion Diacov, procurorul care i-a trimis o scrisoare deschisă lui Vlad Plahotniuc. Speriat că ar putea fi dat afară din partidul său, Dumitru Diacov a explicat că nu există nicio relație de rudenie cu fratele său.

”Eu și cu fratele meu, pardon, cu acest procuror ne știm de mici copii, am locuit în aceeași casă, avem aceeași părinți, dar asta nu înseamnă că suntem frați. I-am explicat și patronului meu, domnului Vlad Plahotniuc, că nu-l cunosc pe acest procuror. Dânsul trebuie să-l știe mai bine decât mine, doar procurorii sunt angajații domniei sale. Repet, el nu este fratele meu. Doar coincidență de nume”, a spus extrem de speriat Dumitru Diacov, președintele de onoare al PD.

Și procuratura Moldovei a transmis și un comunicat prin care susține că nu a fost niciodată capturată de Vlad Plahotniuc. Pe de altă parte,Constantin Țuțu a avut o întâlnire extrem de pasională cu fostul procuror Ion Diacov la ora 1 noaptea, în scara din fața blocului. Deocamdată nu am putut afla prea multe detalii despre acea întâlnire. Medicii susțin că Ion Diacov va putea vorbi peste o jumătate de an.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Dumitru-Diacov-Ion-Diacov-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Dumitru-Diacov-Ion-Diacov-copy-300x300.jpgadminPolitic
Președintele de onoare al Partidului Democrat susține că nu are nicio legătură cu Ion Diacov, procurorul care i-a trimis o scrisoare deschisă lui Vlad Plahotniuc. Speriat că ar putea fi dat afară din partidul său, Dumitru Diacov a explicat că nu există nicio relație de rudenie cu fratele său. ”Eu...

Comentează