Cinematograful Patria împlinește duminică 100 de ani de la înființare. Cu ocazia evenimentului, administrația Cinematografului a anunțat ziua ușilor deschise. Cu alte cuvinte, oricine poate beneficia de un bilet gratuit la orice film dorește. Ca să nu fie spectatori supărați, ca anul trecut, cinematograful a anunțat că va aplica metoda ”primul venit, primul servit”.

”Vrem să mulțumim pe toată lumea, dar nu se poate, nu încape tot Chișinăul în cinematograful nostru. Anul trecut au fost foarte mulți. Nu ne-am așteptat că atât de multă lume vrea să vadă un film gratis. Ca să nu se îmbulzească la fiecare film, o să dăm câte un bilet de fiecare persoană. Primii care vor sta la coadă își vor putea alege filmul preferat, restul vor primi bilete la filmele la care încă mai avem locuri”, a declarat administratorul cinematografului, Vlad Pocaznoi.

Ca să nu existe scandal, dar mai ales ca fetele care vor vrea să vadă ”Fifty Shades of Grey” să nu se tragă de păr, în zonă vor patrula două echipaje de poliție. Cinematograful Patria a fost deschis în Chișinău în 1825, cu ocazia sosirii în Moldova a poetului rus Alexandr Pușkin. Tradiția spune că de atunci și până astăzi toate filmele care au rulat în cinematograf au fost dublate exclusiv în limba rusă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Patria_Chisinau1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Patria_Chisinau1-150x150.jpgadminSocial
Cinematograful Patria împlinește duminică 100 de ani de la înființare. Cu ocazia evenimentului, administrația Cinematografului a anunțat ziua ușilor deschise. Cu alte cuvinte, oricine poate beneficia de un bilet gratuit la orice film dorește. Ca să nu fie spectatori supărați, ca anul trecut, cinematograful a anunțat că va aplica...

Comentează