Valerian Manzat Dolce and Gabana copy

Celebra marcă de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru clouni, Dulce ănd Babbana, cu care se mândrește Valerian Mânzat, refuză să-i mai vândă terfe celebrului avocat. Președintele general al producătorului mondial susține că de când avocatul a devenit popular la nivel mondial, oamenii se feresc să mai cumpere haine Dulce ănd Babbana ca să nu fie asociați cu Valerian Mânzat.

”Lumea ne întreabă dacă nu cumva avem un contract cu mister Valerian Mânzat că ne poartă hainele și se mândrește cu ele. Le spunem la toți că nu, dar lor li-i pohui. Ei nu vor ca lumea să știe că se îmbracă cu haine de la Valerian Mânzat. El ne face de râs în toata lumea. Ne-au scăzut vănzările cu 69 la sulă. În curând o să dăm faliment”, a declarat Ibati Sasati, directorul fabricii chinezești de haine pentru clouni, Dulce ănd Babbana.

Pozele cu fața lui Valerian Mânzat au fost publicate în toate magazinele Dulce ănd Babbana din lume. Când intra în unul din magazine, Valerian Mânzat este rugat să iasă, iar zece preoți vin să sfințească după el. Din păcate, celebrul nostru afocat este acum într-o situație foarte gravă. Fiind obișnuit să se îmbrace doar de la Dulce ănd Babbana, afocatul va fi nevoit să umble acum doar în halatul de baie.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Valerian-Manzat-Dolce-and-Gabana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Valerian-Manzat-Dolce-and-Gabana-copy-300x300.jpgadminMonden
Celebra marcă de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru clouni, Dulce ănd Babbana, cu care se mândrește Valerian Mânzat, refuză să-i mai vândă terfe celebrului avocat. Președintele general al producătorului mondial susține că de când avocatul a devenit popular la nivel mondial, oamenii se feresc să mai cumpere haine Dulce ănd...

Comentează