Dorin Drăguțan a fost pus în mare încurcătură în Parlament, când deputații i-au cerut să jure cu inima pe mână că nu este nepotul lui Mihai Ghimpu. Din păcate, săracul Gubernator de numai 21 de ani a avut parte de încă o surpriză neplăcută acasă. Nevasta sa l-a întâmpinat în hol și l-a pus să jure cu mâna pe coa…e că nu are un copil din flori.

”Cu coa…ele pe mână jur, mă scuzi, draga mea, cu mâna pe coa…e jur că amanta mea nu este gravidă, nici nu a fost și nu am niciun copil cu ea. Mai mult, nu știu să am amantă, nu știu să fi făcut sex cu ea, pentru că lucrurile acestea sunt complicate, nu e ca și cum ai scoate 1 miliard de dolari din bănci și eu nu aș observa”, i-a spus în genunchi Drăguțan.

Potrivit antropologilor, problema cu amantele este una care se poate transmite genetic la bărbații din familia Ghimpu. Atât unchiul Mihai Ghimpu, cât și nepoții Dorin Chirtoacă sau Dorin Drăguțan nu sunt persoane prea fidele.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Dragutan-Jackson-copy1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Dragutan-Jackson-copy1-150x150.jpgadminFinanțe
Dorin Drăguțan a fost pus în mare încurcătură în Parlament, când deputații i-au cerut să jure cu inima pe mână că nu este nepotul lui Mihai Ghimpu. Din păcate, săracul Gubernator de numai 21 de ani a avut parte de încă o surpriză neplăcută acasă. Nevasta sa l-a întâmpinat...

Comentează