Cetățenii care se îndoiau că legea antipropagandă nu mai funcționează au primit astăzi o dovadă foarte clară. Noua legislație a intrat în vigoare și a început să lovească în toate canaliile, pardon, canalizările care fac propagandă. Cum era de așteptat, prima victimă a legii a fost chiar canalizarea Publika WC.

”Desigur, nimeni nu se uită la Publika WC. Cu toate acestea vecinii se plâng că puțea îngrozitor de la această canalizare. Toate scursurile societății ajungeau acolo, era un zapah și o duhoare îngrozitoare. Toți trollii, toți jurnaliuștii, toți bleagherii au împuțit aerul. Oamenii spuneau că dacă din greșeală lăsau televizorul pe canalizarea Publika WC nu mai puteau intra în casă o săptămână că puțea a propagandă”, a declarat Leonea Iaibu, președintele CCA.

Vlad Plahotniuc se apără însă și spune că televiziunea nu se ocupă cu propagandă. Și în general asta Rublika nu este o televiziune, ci o fabrică. Iar produsul este unul destul de inofensiv. Fabrica Publika WC produce lapșa care nu se mănâncă, dar se pune pe urechi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Publika-Cristian-Tabara-toaleta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Publika-Cristian-Tabara-toaleta-copy-300x300.jpgadminMonden
Cetățenii care se îndoiau că legea antipropagandă nu mai funcționează au primit astăzi o dovadă foarte clară. Noua legislație a intrat în vigoare și a început să lovească în toate canaliile, pardon, canalizările care fac propagandă. Cum era de așteptat, prima victimă a legii a fost chiar canalizarea Publika...

Comentează