În sfârșit dosarul lui Ilan Shor se apropie de final. Acesta a fost mutat de la Cahul la Shorhei, unde coordonatorul Moldovei a numit de curând un nou judecător. Este vorba de cântăreața Jasmin, care în afară de cântâreață știe și dreptul. Din păcate, ea știe doar dreptul și nu știe nimic de stângul, dar acestea sunt detalii nesemnificative.

”Noi credem că Jasmin este cea mai în măsură să ne spună dacă Shor a furat sau nu. Cine să știe mai bine asta decât soția primarului de la Shorhei? Cea care stă zi și noapate cu el. De unde să știe un judecător, un om absolut străin dacă Shor fura sau nu fura. Noi credem că Jasmin o să facă dreptate pentru soțul ei și acesta nu va mai fi târât prin judecăți. Pentru că, știți cum se spune în Tadjikistan, hoțul care nu este prins este negustor cinstit”, a declarat Vlad Plahotniuc, coordonatorul Moldovei.

Judecătorul Jasmin a declarat deja că îl va pedepsi aspru pe Ilan Shor pentru bezpredelul pe care l-a făcut în sistemul bancar moldovenesc. Jasmin amenință că îl va trimite să ducă gunoiul o săptămână întreagă. Îl va obliga să doarmă pe canapea o lună. Va mânca borș rece trei săptămâni și, cel mai important, nu-i va da o jumătate de an… pizza.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Ilan-Shor-presedinte-Vlad-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Ilan-Shor-presedinte-Vlad-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit dosarul lui Ilan Shor se apropie de final. Acesta a fost mutat de la Cahul la Shorhei, unde coordonatorul Moldovei a numit de curând un nou judecător. Este vorba de cântăreața Jasmin, care în afară de cântâreață știe și dreptul. Din păcate, ea știe doar dreptul și nu...

Comentează