Dorin Dragutan Masini copy

Nu s-a uscat cerneala pe cererea de demisie, că Dorin Drăguțan și-a găsit un loc de muncă foarte bine plătit. Acesta a anunțat pe contul său de odnoklassniki că a fost la un interviu la Victoria Bank. Aici a fost acceptat imediat în funcția de Bancher șef.

”Am vorbit cu patronul Victoria Bank. Un om deosebit, deștept, curajos, un adevărat politician. Chiar vreau să vă spun că m-a ajutat de multe ori și atunci când îmi era greu la Banca Națională. O vorbă bună, o încurajare. Asta contează foarte mult. Când mi-a zis că mă angajează în banca lui, sincer, l-am pupat pe popou”, a scris cu lacrimi în ochi Dorin Drăguțan pe odnoklassniki.

Mai mult, Dorin Drăguțan se laudă pe odnoklassniki că a primit două mașini de serviciu de la patronul Victoria Bank. Într-un comunicat de presă, semnat cu pseudonimul VP, patronul Victoria Bank promite chiar să-l înscrie pe Dorin Drăguțan la liceul agricol din Elveția, acolo unde a învățat și fiul său ca să-și termine studiile inferioare. Din păcate, pentru că are IQ-ul prea mic, liceul agricol l-a respins de la studii pe Dorin Drăguțan.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Dorin-Dragutan-Masini-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Dorin-Dragutan-Masini-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Nu s-a uscat cerneala pe cererea de demisie, că Dorin Drăguțan și-a găsit un loc de muncă foarte bine plătit. Acesta a anunțat pe contul său de odnoklassniki că a fost la un interviu la Victoria Bank. Aici a fost acceptat imediat în funcția de Bancher șef. ”Am vorbit cu...

Comentează