Dorin Dragutan Miliard copy

Cât timp toată lumea a fost concentrată pe negocieri, din băncile moldovenești a mai dispărut un miliard. Explicația aparține Băncii Naționale. Potrivit lui Dorin Drăguțan, din acest motiv băncile nu au mai avut bani să pună în bancomate și, respectiv, clienții nu au avut ce să scoată.

”Cineva s-a folosit de moment că eu și colegii mei nu eram cu ochii pe bani și a mai șparlit un miliard din bănci. Hoții iștea de miliarde au devenit foarte naglâie. Jur că doar un minut ne-am întors cu spatele să vedem negocierile și când colo, miliardul nu mai era la locul lui”, a declarat Dorin Drăguțan pentru redactorii moldovesti.info.

Potrivit poliției, miliardul a dispărut la ora 12 ziua, chiar în momentul în care negocierile de formare a alianței erau în toi. Nimeni nu era atent la ce se întâmplă în bănci, așa că hoții au putut scoate nestingheriți 20 de Kamazuri de bani. Deocamdată poliția nu știe unde sunt banii, dar promite că o să-i caute. Până atunci, moldovenii vor simți pe pielea lor cum este să fii grec și să nu poți scoate din bancomat proprii bani. Ca de obicei, Vlad Plahotniuc insistă că nu are de a face cu furtul miliardului. Deși nu era la negocieri, patronul PD are un alibi puternic care arată că nu a furat banii: era cu Jasmin într-o saună din Chișinău.

Dorin Drăguțan explică de ce nu funcționează cardurile: ”cineva a mai furat un miliard”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Dorin-Dragutan-Miliard-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Dorin-Dragutan-Miliard-copy-300x300.jpgadminFinanțeBanca Națională,bani,Dorin Drăguțan,miliardul
Cât timp toată lumea a fost concentrată pe negocieri, din băncile moldovenești a mai dispărut un miliard. Explicația aparține Băncii Naționale. Potrivit lui Dorin Drăguțan, din acest motiv băncile nu au mai avut bani să pună în bancomate și, respectiv, clienții nu au avut ce să scoată. ”Cineva s-a folosit...

Comentează