Dorin Chirtoacă nu iartă ușor ofensa adusă de Igor Dodon. Primarul Capitalei ținut captiv acasă de Plahotniuc a anunțat că se va răzbuna aprig pe prezik pentru încercarea de a-l debarca din funcție. Chirtoacă a și anunțat în ce constă răzbunarea lui: va face un referendum de demitere a prezikului Dodon.

”Daloi, Dodon. Cemodan, vagzal, muntele Athos. Crezi că eu o să stau cu mâinile în sân când văd că mă ataci din toate părțile. Nicidecum. O să te atac la rândul meu, iar răzbunarea mea va fi nemiloasă. Cred că le-am demonstrat tuturor ce pot face când vreau să mă răzbun, dacă nu mă credeți, vedeți cum m-am răzbunat pe chișinăuieni că m-au votat. Așa că o să-ți umplu râtul de sânge, Dodonchik”, a declarat extrem de furios Dorin Chirtoacă.

Chirtoacă susține că are acordul lui Plahotniuc să desfășoare un nou referendum. Primarul suspendat l-a cerut în casătoreferendum pe Plahotniuc la Publika în genunchi, iar coordonatorul Moldovei a spus da. De când a venit stabilizdețul în Moldova, avem și bani în buget să ne jucăm de referendumurile. Plebescitul pentru demiterea lui Igor Dodon va avea loc pe 31 februarie 2018.

Dar voi ați participa la un asemenea referendum? Cum ați vota?

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Dorin-Chirtoaca-cerere-in-casatorie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Dorin-Chirtoaca-cerere-in-casatorie-copy-300x300.jpgadminPolitic
Dorin Chirtoacă nu iartă ușor ofensa adusă de Igor Dodon. Primarul Capitalei ținut captiv acasă de Plahotniuc a anunțat că se va răzbuna aprig pe prezik pentru încercarea de a-l debarca din funcție. Chirtoacă a și anunțat în ce constă răzbunarea lui: va face un referendum de demitere a...

Comentează