Cod roșu de ninsori în Chișinău. Primarul Dorin Chirtoacă a anunțat că a adus în capitală mai multe tunuri de zăpadă. ”Am nevoie de ele pentru că urmează să testez mașina adusă din Germania. Voi porni tunurile, voi așterne un strat de zăpadă de 10 centimetri, după care voi da drumul la mașină”, a explicat edilul la ședința de luni din primărie. Tunurile au fost închiriate din România și din Ucraina cu 100 de mii de euro. 

Autoutilitara de marcă Mercedes a fost adusă gratuit din Germania chiar în ultima zi a iernii. ”Știți cum sunt germanii, calculează și ultimul eurocent. În loc să ne dea mașina când trebuie, ne-au adus-o acum. Păi, ce să fac cu ea? Vin alegerile și nu pot deszăpezi nicio stradă. Cum mă văd alegătorii”, i-a criticat pe germani primarul Chișinăului chiar în timpul ceremoniei de primire a mașinii. Acesta a anunțat că tunurile vor face zăpadă în tot centrul Chișinăului, așa că îmbrăcați-vă gros dacă mergeți acolo.

De altfel, după ce va termina demonstrațiile prin Chișinău, primarul Dorin Chirtoacă intenționează să vândă mașina de deszăpezire donată de germani. Pentru asta a publicat deja un anunț pe site-ul 999.md.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Masina-Deszapezire-Chirtoaca.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Masina-Deszapezire-Chirtoaca-150x150.jpgadminSocial
Cod roșu de ninsori în Chișinău. Primarul Dorin Chirtoacă a anunțat că a adus în capitală mai multe tunuri de zăpadă. ”Am nevoie de ele pentru că urmează să testez mașina adusă din Germania. Voi porni tunurile, voi așterne un strat de zăpadă de 10 centimetri, după care voi da drumul la...

Comentează