Dorin Chirtoacă are o campanie electorală extrem de complicată. După ce a fost umilit, scuipat, lovit cu palmele, urecheat, acesta a mai primit o bătaie destul de mare de la doi copii de grădiniță. Potrivit martorilor, Dorin trecea prin zonă și le-a strigat copiilor să facă un pic de liniște pentru că urmează să țină o adunare cu alegătorii. Efectul a fost invers, copiii au venit la Chirtoacă, l-au intimidat, după care l-au tras de urechi, iar unul mai mare, de 7 ani, i-a ars şi câteva palme.

“Aţi văzut ce înseamnă copii fără 7 ani de acasă. Nu sunt copii, sunt nişte comunişti mici. Iar poliţia a stat şi s-a uitat, nimeni nu a intervenit să mă scape din mâna acestor monştri. Dacă mă enervam era vai şi amar de ei. Chiar i-am zis unui copil că o să-l tund. Pentru cuvintele acestea am luat-o la bot”, a declarat plângând Dorin Chirtoacă în faţa unchiului său.

Mihai Ghimpu şi partidul Liberal a declarat în Parlament că instituţiile statului nu fac nimic pentru protejarea nepotului său. “Ba vine un deputat şi îl urechează, un pretor îi dă palme, nişte copii îl bat. Săracul Dorin suferă de fricofobie, adică îi este frică şi de umbra sa. Trebuie să-i oferim protecţie şi pază”, a cerut mânios Mihai Ghimpu în Parlament.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Chirtoaca-in-Bar-ochi-umflat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Chirtoaca-in-Bar-ochi-umflat-copy-150x150.jpgadminPolitic
Dorin Chirtoacă are o campanie electorală extrem de complicată. După ce a fost umilit, scuipat, lovit cu palmele, urecheat, acesta a mai primit o bătaie destul de mare de la doi copii de grădiniță. Potrivit martorilor, Dorin trecea prin zonă și le-a strigat copiilor să facă un pic de...

Comentează