Se confirmă toate zvonurile lansate săptămâna trecută în Chişinău. Noul premier al Republicii Moldova este Dorin Chirtoacă. Acesta a renunţat complet la ideea de a ocupa fotoliul de primar şi spune că nici nu s-a chinuit prea mult să facă campanie electorală.

“Am bătut palma cu cei trei Vlazi importanţi din Moldova. Adică Vladimir Voronin, Vladimir Plahotniuc şi mitropolitul Vladimir. Ei sunt de acord că trebuie să ne mişcăm înainte, nu înapoi. Că Moldova trebuie să iasă din criza politică, iar moldovenii trebuie să strângă mai repede miliardul furat ca să ne reabilităm în faţa Uniunii Europene”, a spus Dorin Chirtoacă la conferinţa de presă din faţa Guvernului.

Spre marea bucurie a liceenilor care nu au dat BAC-ul, viitorul premier promite să nu o coopteze şi pe Maia Sandu în cabinetul său. Mai mult, Dorin Chirtoacă vrea să dezinstaleze camerele video de la BAC, dar şi cele de pe drumuri şi vrea să conducă Republica Moldova câteva mandate de Guvern sub deviza: “Vafli bine în mandatele mele!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Pancarda-Chirtoaca.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Pancarda-Chirtoaca-150x150.jpgadminPolitic
Se confirmă toate zvonurile lansate săptămâna trecută în Chişinău. Noul premier al Republicii Moldova este Dorin Chirtoacă. Acesta a renunţat complet la ideea de a ocupa fotoliul de primar şi spune că nici nu s-a chinuit prea mult să facă campanie electorală. 'Am bătut palma cu cei trei Vlazi importanţi...

Comentează