Dorin Chirtoaca serenada copy

Dorin Chirtoacă demonstrează că este cavaler și își respectă soția, spre deosebire de alți politicieni care s-au căsătorit cu prezentatoare de la PRO TV. Primarul Chișinăului susține că va abandona primăria și se retrage din politică, asta ca să nu îi dăuneze Anișoarei.

”Eu nu sunt Vlad Filat, nu vreau să îi stric cariera Anișoarei. O să mă retrag din primărie după fix încă alte 10 mandate. Promit, jur că vor fi ultimele mele 10 mandate. După asta nici în politică nu mă bag. Ba mai mult, ca să nu mă mai confunde lumea cu Chirtoca, am decis să iau numele de familie a soției mele. După nuntă mă voi numi Dorin Loghin”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, Dorin Loghin.

Ca să demonstreze cât este de romantic, Dorin Loghin i-a cântat astăzi sub balconul Anișoarei mai multe serenade. A fost ajutat de Carla’s Dreams. La miniconcertul de sub balcon s-a cântat POHUI, dar și hitul clasic ”dă-te-n keezta mă-tii”.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Dorin-Chirtoaca-serenada-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Dorin-Chirtoaca-serenada-copy-300x300.jpgadminMonden
Dorin Chirtoacă demonstrează că este cavaler și își respectă soția, spre deosebire de alți politicieni care s-au căsătorit cu prezentatoare de la PRO TV. Primarul Chișinăului susține că va abandona primăria și se retrage din politică, asta ca să nu îi dăuneze Anișoarei. ”Eu nu sunt Vlad Filat, nu vreau...

Comentează