Spumegând și extrem de supărat pe Linjeaniuk, Dorin Chirtoacă l-a prins pe bleagher și l-a bătut cu mantirovka, iar mai apoi cu niște discuri de frână. Supărarea era clară. Linjeaniuk ar fi scris că Chirtoacă face pipi la cazinou. Cum lucrul acesta este doar pe jumătate adevărat, în sens că Chirtoacă doar face pipi, edilul a decis să se răzbune.

L-a prins pe Linjeaniuk de păr și a șters un pic podelele din primărie. Apoi i-a dat un picior în coa…eeeee, dar ce greșeală? De unde coa…eeee? Dar nu-i nimic, toți jurnaliștii adunați la conferința de presă au râs în hohote. Bătaia a fost filmate cu nokia 3310 și a ajuns să fie un adevărat viral pe odnoklassniki.

Cel mai grav este că Maia Sandu îl pasește pe Linjeaniuk și așteaptă să-l bată rău de tot. Fiind o persoană puternică, mai ceva ca Dorin Chirtoacă, Maia Sandu îl va ciomăgi pe Linjeaniuk de își va aminti pe de rost gramatica de clasa a 2-a. Redactorii moldovesti.info se declară înfiorați de soarta bleagherului Linjeaniuk și vor ca individul să fie pus sub protecția mitropolitului Vladimir.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Eugen-Luchianiuc-Luchiandon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Eugen-Luchianiuc-Luchiandon-copy-300x300.jpgadminSocial
Spumegând și extrem de supărat pe Linjeaniuk, Dorin Chirtoacă l-a prins pe bleagher și l-a bătut cu mantirovka, iar mai apoi cu niște discuri de frână. Supărarea era clară. Linjeaniuk ar fi scris că Chirtoacă face pipi la cazinou. Cum lucrul acesta este doar pe jumătate adevărat, în sens...

Comentează