Dorin Chirtoaca parfum copy

Primarul Chișăului cunoscut pentru afacerile prospere în domeniul butcilor se lansează în afacerea cu parfumuri. Linia sa va fi inspirată din activitatea sa de edil. Cel mai apreciat parfum al lui Chirtoacă se va numi ”Aromele Chișăului”. Mirosul special va putea fi găsit la orice butcă din Chișău începând cu 31 septembrie. 

”Moldovenii pleacă din Moldova, dar le este dor de Chișău. Așa că oriunde vor fi vrem să își amintească de mirosul specific al capitalei țării lor. Ne-am chinuit din greu să extragem miros de Ciocana, iz de Botanica și odor de Piața Centrală. Toate aceste mirosuri împreună fac din parfumul ”Aromele Chișăului” ceva nemaipomenit. Este suficient să vă dați un pic cu parfumul meu și toată lumea o să-și dea seama că sunteți moldovean. Dar cel mai important, o să vă piară imediat dorul de Moldova”, a declarat parfumierul Dorin Chirtoacă.

Cel mai puternic iz folosit la crearea parfumului ”Aromele Chișăului” a fost extras de la stația de epurare. Tot în parfum veți găsi mirosurile de la coșurile de gunoi, dar și din gara centrală. Tare importantă este și mireasma extrasă din rutierele, dar și troleibuzele fără aer condiționat din Chișău. Parfumul le poate fi de ajutor moldovenilor în special în metrourile aglomerate din orașele europene. Este suficient să te dai de două ori și toată lumea o să-ți facă loc, o să se ferească din calea ta. În același timp, dacă mergi la o ambasadă a Moldovei, fii sigur că îți va fi de folos, ambasadorul te va mirosi de la două cartiere distanță.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Dorin-Chirtoaca-parfum-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Dorin-Chirtoaca-parfum-copy-300x300.jpgadminSocial
Primarul Chișăului cunoscut pentru afacerile prospere în domeniul butcilor se lansează în afacerea cu parfumuri. Linia sa va fi inspirată din activitatea sa de edil. Cel mai apreciat parfum al lui Chirtoacă se va numi ”Aromele Chișăului”. Mirosul special va putea fi găsit la orice butcă din Chișău începând cu 31...

Comentează