Ciolos nunta Chirtoaca

S-a lămurit misterul. Întrebat de toată lumea de ce a mers fără să fie invitat la premierul României, Dorin Chirtoacă a avut un răspuns sincer. Primarul Chișinăului susține că are nevoie urgentă de un nănaș, așa că a mers la Dacian Cioloș să-l invite la nuntă și să-l ceară de nănaș.

”Toată lumea știe cât de greu este să-ți găsești un nănaș zilele acestea. Am mers la Cioloș pentru că el fiind om important în România, are bani, ar putea să mă cunune. M-aș duce la Plaha, dar el este nănașul tuturor din Moldova. Eu voiam ceva mai exotic, un român. De principiu, Cioloș a acceptat, urmează să facem înțelegerea”, spune Dorin Chirtoacă.

Chirtoacă speră că Cioloș va pune la nunta sa cel putin 150 de milioane de euro, adică banii pe care urmează să-i împrumute Republicii Moldova. Pe de altă parte, Chirtoacă susține că are un cadou foarte bun pentru premierul României: o butcă chiar lângă monumentul lui Ștefan cel Mare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Ciolos-nunta-Chirtoaca.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Ciolos-nunta-Chirtoaca-300x300.jpgadminInternațional
S-a lămurit misterul. Întrebat de toată lumea de ce a mers fără să fie invitat la premierul României, Dorin Chirtoacă a avut un răspuns sincer. Primarul Chișinăului susține că are nevoie urgentă de un nănaș, așa că a mers la Dacian Cioloș să-l invite la nuntă și să-l ceară...

Comentează