dorin-chirtoaca-ceas-lipit-copy

Primarul Chirtoacă a demonstrat că este extrem de abil în orice problemă apărută. Acesta a escaladat în această dimineață turnul primăriei și a lipit cu scoci ceasul care stă să se prăbușească. De bucurie că a reușit această procedură periculoasă, Dorin Chirtoacă a anunțat demolarea Filarmonicii și instalarea butcii cu numărul 100 de mii în capitală.

Baba Tanga, celebra ghicitoare în euro și dolari, verișoară de a doua cu fratele mamei unchiului Babei Vanga, a transmis astăzi că prăbușirea ceasului de pe turnul primăriei este un semn. ”Ia venit ceasul. Cine știe când îi cântă cucul”, a declarat celebra vrăjitoare.

Edilul a dezavuat acuzațiile și previziunile enunțate de Baba Tanga. Dorin Chirtoacă susține că s-a gândit chiar să demoleze Primăria capitalei și să caute dedesubt mormintele lui Pușkin, Burebista, Decebal și Traianus.

Pe de altă parte, și Liuda Feodorovna Ghimpu a ținut să precizeze printr-un comunicat că ștucatura de pe turnul primăriei capitalei nu i-a căzut în cap. ”Așa sunt eu, pălit în cap, nu are nicio legătură cu tencuiala”, a anunțat Liuda Ghimpu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Dorin-Chirtoaca-ceas-lipit-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Dorin-Chirtoaca-ceas-lipit-copy-300x300.jpgadminSocial
Primarul Chirtoacă a demonstrat că este extrem de abil în orice problemă apărută. Acesta a escaladat în această dimineață turnul primăriei și a lipit cu scoci ceasul care stă să se prăbușească. De bucurie că a reușit această procedură periculoasă, Dorin Chirtoacă a anunțat demolarea Filarmonicii și instalarea butcii cu numărul...

Comentează