Microbuz Chisinau

Ca să nu deszăpezească orașul Chișinău, Dorin Chirtoacă a avut o idee genială. Cunoscutul mai mult în presa din Chișinău ca soțul Anișoarei, Chirtoacă a prezentat astăzi o rutieră specială care va circula pe străzile orașului. Această rutieră a fost adusă tocmai din Alpi la mâna a două și a costat foarte puțin bugetul municipal. Doar un milion de euro.

”Decât să ne chinuim să deszăpezim străzile, mai bine să punem astfel de rutiere și am scăpat de probleme. În banii aceștia producătorul de rutiere din Alpi m-a asigurat că mașina va avea și Wi-Fi. Deocamdată introducem rutiera pe ruta 155. Să vedem cât de bine se descurcă. Dacă merge, luăm astfel de rutiere pentru tot orașul. Așa o să circulăm toată iarna”, a declarat Dorin Chirtoacă după o sesiune de foto prin nămeții din fața primăriei.

Ca să nu sufere din cauza zăpezii, cel despre care se vorbește că ar fi și primarul Chișinăului îi sfătuiește pe oameni să-și ia schiuri, iar mai târziu niște patine. Chirtoacă promite să cumpere rutiere gondole când se va topi toată zăpada.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Microbuz-Chisinau.pnghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Microbuz-Chisinau-300x300.pngadminSocial
Ca să nu deszăpezească orașul Chișinău, Dorin Chirtoacă a avut o idee genială. Cunoscutul mai mult în presa din Chișinău ca soțul Anișoarei, Chirtoacă a prezentat astăzi o rutieră specială care va circula pe străzile orașului. Această rutieră a fost adusă tocmai din Alpi la mâna a două și...

Comentează