Ca să nu deszăpezească orașul Chișinău, Dorin Chirtoacă a avut o idee genială. Cunoscut în presa din Chișinău ca fostul soț al Anișoarei, primarul a prezentat astăzi o rutieră specială, care va circula pe străzile capitalei. Această rutieră a fost adusă tocmai din Alpi, la mâna a două și a costat foarte puțin bugetul municipal: numai un milion de euro.

”Decât să ne chinuim să deszăpezim străzile, mai bine să punem astfel de rutiere și am scăpat de probleme. În banii aceștia producătorul de rutiere din Alpi m-a asigurat că mașina va avea și Wi-Fi. Deocamdată introducem rutiera pe ruta 155. Să vedem cât de bine se descurcă. Dacă merge, luăm astfel de rutiere pentru tot orașul. O să circulăm toată iarna fără să deszăpezim”, a declarat Dorin Chirtoacă după o sesiune de foto prin nămeții din fața primăriei.

Ca să nu sufere din cauza zăpezii, cel despre care se vorbește că ar fi și primarul Chișinăului îi sfătuiește pe oameni să-și ia schiuri, iar mai târziu, când dau gerurile, niște patine. Chirtoacă susține că a găsit o soluție pentru momentul în care se va topi toată zăpada: va cumpăra rutiere gondole.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Microbuz-Chisinau.pnghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Microbuz-Chisinau-300x300.pngadminSocial
Ca să nu deszăpezească orașul Chișinău, Dorin Chirtoacă a avut o idee genială. Cunoscut în presa din Chișinău ca fostul soț al Anișoarei, primarul a prezentat astăzi o rutieră specială, care va circula pe străzile capitalei. Această rutieră a fost adusă tocmai din Alpi, la mâna a două și...

Comentează