Modă printre politicienii de la Chișinău. Tot mai mulți se împrietenesc cu homosexualii. După ce Renato Usatâi a fost fotografiat într-un club de gay din Moscova și Dorin Chirtoacă a fost observat cu un bărbat într-o biserică de gay din Amsterdam. Martorii care au văzut scena spun că Dorin Chirtoacă i-a pus și mâna pe fund bărbatului respectiv.

”Ciudat este faptul că i-am văzut țindându-se de mâini în fața unui preot, care bălmăjea ceva. Nu am înțeles ce le spunea, dar la un moment dat, Dorin Chirtoacă a strigat bucuros în engleză – Yes. Lumea din jur a început brusc să aplaude. Nu mi-a venit să cred când l-am văzut pe Dorin Chirtoacă pupându-l pe bărbatul acela”, spune Ion Sulă, gastarbaiter în Olanda.

Solicitat să explice gestul scandalos pe care l-a făcut într-o biserică, Dorin Chirtoacă susține că așa este la olandezi: ”Ei sunt mai deschiși la minte decât noi. Acolo bărbații se țin de mână, se pupă, chiar se căsătoresc. Aș fi vrut să se poată face acest lucru și în Moldova, din păcate moldovenii sunt înapoiați. Puțini știu, de exemplu, că Ștefan cel Mare era homosexual. După ce voi câștiga alegerile, prietenul meu și cu mine ne vom muta în Amsterdam, că în Chișinău homosexualilor le este foarte greu!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Chirtoaca-Gay-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Chirtoaca-Gay-copy-150x150.jpgadminPolitic
Modă printre politicienii de la Chișinău. Tot mai mulți se împrietenesc cu homosexualii. După ce Renato Usatâi a fost fotografiat într-un club de gay din Moscova și Dorin Chirtoacă a fost observat cu un bărbat într-o biserică de gay din Amsterdam. Martorii care au văzut scena spun că Dorin...

Comentează