Dorin Chirtoaca rapit copy

Jale mare în Chișinău. Steagurile de la primăria capitalei sunt coborâte în bernă, iar cucul de pe clădire nu mai anunță ora exactă. Asta după ce Dorin Chirtoacă a dispărut de câteva săptămâni într-o direcție necunoscută și nimeni nu știe unde este. Mihai Ghimpu cred că s-a întâmplat ceva foarte rău cu nepotul său.

”El trebuia să vină să lucreze la primărie și nu a venit. Inițial am crezut că vrea să ne facă o Surpriză-Surpriză. Că avea experiență. Dar Andreea Marin ne-a spus că nu a vorbit demult cu el. Ne temem că a fost răpit ca Vlad Cubreacov. Avem informații ca este posibil să fi fost căsătorit cu forța. Culmea, ne este frică să nu fi fost căsătorit cu o fată”, a declarat Mihai Ghimpu pentru redactorii moldovesti.info.

Mihai Ghimpu și Corina Fusu au început să-l caute prin toate barurile, cluburile din Moldova, dar nu l-au găsit. Și au cerut ajutor de la SIS, Poliție, dar și de la o babă care ghicește în cărți. Cine l-a văzut pe Dorin Chirtoacă sau are vreo informație să scrie pe adresa mișa.ghimpu.piu.piu@bonjurmaman.pl. Deși dispariția lui Chirtoacă este tristă, trebuie să spunem că există un lucru pozitiv: în Chișinău lucrurile au început să meargă mai bine. Nu mai apar chioșcuri peste noapte, nimeni nu mai schimbă în fiecare zi traseele ”rutierelor”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Dorin-Chirtoaca-rapit-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Dorin-Chirtoaca-rapit-copy-300x300.jpgadminSocial
Jale mare în Chișinău. Steagurile de la primăria capitalei sunt coborâte în bernă, iar cucul de pe clădire nu mai anunță ora exactă. Asta după ce Dorin Chirtoacă a dispărut de câteva săptămâni într-o direcție necunoscută și nimeni nu știe unde este. Mihai Ghimpu cred că s-a întâmplat ceva...

Comentează