crater-chirtoaca-alina-zotea-groapa-copy

Dorin Chirtoacă ne-a lăsat orfani. Primarul Chișinăului, cel care este responsabil de cele mai frumoase gropi care au apărut pe asfalt. Cel care ne-a deschis foarte multe cascade în mijlocul orașului. Cel care s-a însurat pe scenă și a divorțat în garaj. Cel care umblă cu iolka urâtă și nu reușește să ne facă o iolkă ca lumea a decis să ne părăseascî.

”Astăzi am intrat pe facebook după puțin timp. Am akhooyt. Oamenii mă certau acolo în toate limbile, română, moldovenească, rusă, haholească. Toată lumea este nemulțumită de ceva. Eu credeam că toți sunt fericiți în afară de mine. Când colo, este invers. Akazâvaetsa eu le fac viața tristă și mohorâtă. Da nu vreți voi să vă duceți nakhooy? Voi nu meritați să aveți un primar ca mine. Îmi dau demisia”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de facebook.

Dorin Chirtoacă le-a spus locuitorilor capitalei că dacă vor să se întoarcă, aceștia trebuie să-l roage în genunchi în fața primăriei.

În replică, Vlad Plahotniuc a anunțat că următorul primar al Chișinăului este Constantin Țuțu. Acesta, spre deosebire de Chirtoacă, nu iubește critica și sare la bătaie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Crater-Chirtoaca-Alina-Zotea-Groapa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Crater-Chirtoaca-Alina-Zotea-Groapa-copy-300x300.jpgadminPolitic
Dorin Chirtoacă ne-a lăsat orfani. Primarul Chișinăului, cel care este responsabil de cele mai frumoase gropi care au apărut pe asfalt. Cel care ne-a deschis foarte multe cascade în mijlocul orașului. Cel care s-a însurat pe scenă și a divorțat în garaj. Cel care umblă cu iolka urâtă și...

Comentează