Cel mai puternic om din lume vine la Chișinău. Donald Trump a anunțat într-o conferință de presă că vrea să viziteze țara noastră după ce a auzit povestea miliardului. Președintele SUA susține că l-a sunat pe coordonatorul Moldovei și l-a anunțat să vopsească bordurile cu var că el vine. Dar nu vine oricând, ci pe 31 septembrie, când va fi gata vinul proaspăt.

”Fuck off, you, motherfuckers!”, i-a salutat Donald Trump pe politicienii moldoveni. Acesta a anunțat printre altele și care sunt motivele pentru care își dorește să viziteze Moldova.

”Eu am ahuit când am aflat că din Moldova a dispărut un miliard din dolarii americani. Așa ceva este imposibil. De unde să aibă moldovenii atâția bani? Este prea de tot, nu ai cum să aduni atâția bani din sărăcie. Vă dați seama că sunt tare curios. Vreau să văd cea mai săracă țară din lume din care s-a furat un miliard”, a declarat președintele Trump.

De altfel, biografii oficiali ai lui Trump susțin că bunicul președintelui american, Leonea Trompetă era născut în Șorhei și de acolo se trage toată familia lui Donald.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Donald-Trump-Moldova-Nisporeni.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Donald-Trump-Moldova-Nisporeni-300x300.jpgadminInternațional
Cel mai puternic om din lume vine la Chișinău. Donald Trump a anunțat într-o conferință de presă că vrea să viziteze țara noastră după ce a auzit povestea miliardului. Președintele SUA susține că l-a sunat pe coordonatorul Moldovei și l-a anunțat să vopsească bordurile cu var că el vine....

Comentează