Conducătorul executiv al Republicii Moldova, oligarhul miliardar și foarte bogat, Vlad Plahotniuc, nu a așteptat foarte mult un răspuns de la cel mai puternic om al planetei, Donald Trump. Ca de la miliardar la miliardar, Donald Trump a fost foarte scurt în exprimare. Asta pentru că se știe: ”time is money”. În timp ce Vlad Plahotniuc i-a trimis o scrisoare într-un ziar local din America, Donald Trump i-a răspuns pe contul său de odnoklassniki ca să citească toți moldovenii.

”Fuck you! Plaha!”, a fost răspunsul laconic al miliardarului președinte american Donald Trump. Răspunsul a creat o adevărată revoluție la Publika WC. Jurnaliștii de acolo au anunțat astăzi 69 de breaking news-uri. Aceștia au transmis întregii țări că: ”între Coordonatorul Executiv al Moldovei și omologul său american, Donald Duck Trump, a avut loc o convorbire extrem de fructuoasă. În timp ce Vlad Plahotniuc a enunțat faptul că Moldova va fi ca o poollă între vest și est. Donald Duck Trump i-a urat să fuckă în continuare ce fucke și astăzi cu Moldova.”

Vlad Plahotniuc a înțeles perfect mesajul lui Donald Trump. Astfel că imediat după ce l-a văzut publicat în odnoklassniki a și început să fuckă toată Moldova. Așa cum l-a învățat și omologul său american. Pentru că știe foarte bine engleza, marele Vlad Plahotniuc a priceput exact ce vrea americanul. În traducere liberă: ”you! Plaha!” înseamnă ”tu, Plaha”, iar ”fuck” se traduce ”să fuci ce fuceai și până acum!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Donald-Trump-Fuck-You-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Donald-Trump-Fuck-You-copy-300x300.jpgadminInternațional
Conducătorul executiv al Republicii Moldova, oligarhul miliardar și foarte bogat, Vlad Plahotniuc, nu a așteptat foarte mult un răspuns de la cel mai puternic om al planetei, Donald Trump. Ca de la miliardar la miliardar, Donald Trump a fost foarte scurt în exprimare. Asta pentru că se știe: ”time...

Comentează