Donald Trum Moldova Nisporeni copy

Un moldovean poate ajunge cel mai puternic om de pe planetă. Este vorba chiar de miliardarul Donald Trump, care are mari șanse să ajungă al 69-lea președinte american. Potrivit biografului oficial, bunelul lui Donald Trump s-a născut în raionul Nisporeni și a emigrat în Statele Unite în 1869.

”Bunelul lui Donald Trump era moldovean get beget de origine romales. Toată lumea îl știe acum de Trump, dar adevărul este că numele de familie al bunelului lui Donald era Trompetă. Se numea Vasile Trompetă și era invitat pe la nunți să cânte Jazz. Dar pentru că nu era apreciat în Nisporeni a emigrat în SUA”, spune Dick Sucker, biograful oficial al lui Donald Trump.

Bunelul lui Donald Trump a făcut milioane de dolari în Statele Unite vânzând trompete. Donald Trump nu a vorbit niciodată despre bunelul său. Cel mai probabil îi este rușine să se știe că este din Nisporeni, oraș de unde vine un miliardar extrem de controversat, cu care Trump nu vrea să-și lege arborele genealogic. Din primele informații, se pare că miliardarul Trump și miliardarul misterios din Nisporeni sunt verișori. Dacă se află că Trump este rudă cu celălalt miliardar din Nisporeni riscă să nu mai fie ales în funcția de președinte al SUA.

Share on Facebook1.3kTweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Donald-Trum-Moldova-Nisporeni-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Donald-Trum-Moldova-Nisporeni-copy-300x300.jpgadminInternațional
Un moldovean poate ajunge cel mai puternic om de pe planetă. Este vorba chiar de miliardarul Donald Trump, care are mari șanse să ajungă al 69-lea președinte american. Potrivit biografului oficial, bunelul lui Donald Trump s-a născut în raionul Nisporeni și a emigrat în Statele Unite în 1869. ”Bunelul lui...

Comentează