Donald Trum Moldova Nisporeni copy

Un moldovean cel mai puternic om de pe planetă. Este vorba chiar de miliardarul Donald Trump, al 69-lea președinte american. Potrivit biografului oficial, bunelul lui Donald Trump s-a născut în raionul Nisporeni și a emigrat în Statele Unite în 1869.

”Bunelul lui Donald Trump era moldovean get beget de origine romales. Toată lumea îl știe acum de Trump, dar adevărul este că numele de familie al bunelului lui Donald era Trompetă. Se numea Vasile Trompetă și era invitat pe la nunți să cânte Jazz. Dar pentru că nu era apreciat în Nisporeni a emigrat în SUA”, spune Dick Sucker, biograful oficial al lui Donald Trump.

Bunelul lui Donald Trump a făcut milioane de dolari în Statele Unite vânzând trompete. Donald Trump nu a vorbit niciodată despre bunelul său. Cel mai probabil îi este rușine să se știe că este din Nisporeni, oraș de unde vine un alt miliardar extrem de controversat cu care Trump nu vrea să-și lege arborele genealogic. Din primele informații, se pare că miliardarul Trump și miliardarul misterios din Nisporeni sunt verișori.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Donald-Trum-Moldova-Nisporeni-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Donald-Trum-Moldova-Nisporeni-copy-300x300.jpgadminInternațional
Un moldovean cel mai puternic om de pe planetă. Este vorba chiar de miliardarul Donald Trump, al 69-lea președinte american. Potrivit biografului oficial, bunelul lui Donald Trump s-a născut în raionul Nisporeni și a emigrat în Statele Unite în 1869. ”Bunelul lui Donald Trump era moldovean get beget de origine...

Comentează