O informație uluitoare a fost enunțată de Ambasada Rusiei din Chișinău. Din informații confirmate de ambasadorul rus, Talean Bețivu, președintele Statele Unite a anunțat că face o vizită oficială în Moldova. Această vizită a fost aprobată chiar de Vladimir Putin. Astfel că Donald Trump urmează să ne viziteze țara pe 31 februarie.

”Am intenția să vizitez Moldova pentru că mi se pare o țară fenomenală. Am auzit atâtea lucruri ciudate despre voi, încât până acum am crezut că existați doar în bancuri. Știu totul despre furtul miliardului, știu totul despre sirieni, știu și despre dictatorul Plahotniuc. Cu adevărat, însă, vin în Moldova pentru altceva. La noi, în New York, capitala SUA, merge vorba că pe lume există un președinte mai prost ca mine. Așadar, de asta vin în Moldova, să văd un prezident mai prost ca mine”, a declarat Donald Trump pentru redactorii moldovesti.info.

Potrivit ultimelor măsurători realizate de savanții de la Academia de Poliție, Igor Dodon este cu jumătate de IQ mai prost ca Donald Trump. Dodon este atât de prost, că niciun președinte normal de țară nu vrea să stea de vorbă cu el. Desigur, în afară de Putin, dar acesta îl cheamă la el pe Dodon doar ca să râdă de prostia lui.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Igor-Dodon-Trump-Halat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Igor-Dodon-Trump-Halat-copy-300x300.jpgadminInternațional
O informație uluitoare a fost enunțată de Ambasada Rusiei din Chișinău. Din informații confirmate de ambasadorul rus, Talean Bețivu, președintele Statele Unite a anunțat că face o vizită oficială în Moldova. Această vizită a fost aprobată chiar de Vladimir Putin. Astfel că Donald Trump urmează să ne viziteze țara...

Comentează