buletin-de-vot-domnica-cemortan-copy

După ce a fost admonestată de fanii săi că a desenat o p..lă pe buletinul de vot, Domnica Cemortan promite să nu mai repete gestul la alegerile de pe 13 noiembrie. Celebra Domnică susține că înțelege nemulțumirea fanilor și anunță oficial că pe buletinul ei nu va mai fi nicio p..lă.

”Voi desena o p..zdă. Am înțeles că nu vă plac p..lile. Toată lumea mi-a zis asta. Să nu mai desenez p..li? Ok, dar nu vă mai supărați atâta. Cel mai probabil voi desena p..zda, dacă asta vă este pe plac. Acum mă antrenez să-mi iasă p..zda bine. Sper că o să reușesc să o fac mai frumoasă. Pentru că, sinceră să fiu, mă pricep mai bine la p..li decât la p..zde. Dar încă mai caut ce să desenez pe buletin. Caut inspirația”, le-a scris Domnica Cemortan fanilor săi.

Imediat ce a declarat asta pe facebook, fanii au început să-i trimită alte idei. Unii îi sugerează să deseneze țâțe. Alții o sfătuiesc că ar fi mai bine dacă ar desena un rahat. Există foarte mulți care o îndeamnă pe Domnica să deseneze un Gandon. Adevărul este că ar fi o mare prostie să deseneze un Gandon, în condițiile în care pe buletinul de vot este deja unul. Ar fi un pleonasm. Oricum, moldovenii abia așteaptă să vadă ce va desena Domnica pe buletinul de vot.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Buletin-de-vot-Domnica-Cemortan-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Buletin-de-vot-Domnica-Cemortan-copy-1-300x300.jpgadminMonden
După ce a fost admonestată de fanii săi că a desenat o p..lă pe buletinul de vot, Domnica Cemortan promite să nu mai repete gestul la alegerile de pe 13 noiembrie. Celebra Domnică susține că înțelege nemulțumirea fanilor și anunță oficial că pe buletinul ei nu va mai fi...

Comentează