Cunoscuta scufundătoare de nave, Domnica Cemortan, a luat o decizie radicală pentru viața ei. Aceasta a decis să-și facă mai multe operații estetice. Vrea să nu mai fie recunoscută pe stradă în special de bărbați, care îi cer numărul de telefon și o întreabă de tarife. Celebră pentru că a reușit să scufunde o navă mai mare decât Titanicul, Domnica susține că își va schimba și numele.

”M-am săturat ca lumea să creadă că sunt o femeie cu purtări ușoare. Dacă m-am culcat cu cineva pentru bani, dacă am acceptat să fac sex pentru a mă cătăi gratis cu o ambarcațiune marină asta nu înseamnă că sunt prostituată. M-am săturat ca moldovenii să scrie asta despre mine pe facebook și la comentariile știrilor despre mine. Niște țărani care trag vaca de coadă și nu o să vadă niciodată ca mine căpitani în pielea goală”, a declarat Domnica Cemortan la o conferință de presă.

Solicitată de redactorii moldovesti.info să spună cum o s-o cheme pe noua Domnica Cemortan, aceasta a anunțat că numele ei nou va fi unul englezesc, Slut Hooker. Domnica consideră că niște operații estetice ar ajuta-o să găsească alți căpitani, pentru că în ultima vreme a început să îmbătrânească.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Domnica-Cemortan-operatii-estetice-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Domnica-Cemortan-operatii-estetice-copy-150x150.jpgadminMonden
Cunoscuta scufundătoare de nave, Domnica Cemortan, a luat o decizie radicală pentru viața ei. Aceasta a decis să-și facă mai multe operații estetice. Vrea să nu mai fie recunoscută pe stradă în special de bărbați, care îi cer numărul de telefon și o întreabă de tarife. Celebră pentru că...

Comentează