Nonconformistă, cum o știm, cea care i-a supt căpitanului vasului Concordia toată atenția, este ținta unui scandal media fără precedent. Cunoscuta cântăreață la fluier a suprins lumea mondenă din Chișinău cu un tatuaj uriaș pe spate. Tatuajul a fost descoperit la o prezentare de vinuri și, din cauza licorilor consumate, toată lumea prezentă a văzut ca în ceață desenul, presupunând că este un șarpe.

”Toți erau beți, că așa știu să se distreze moldovenii, și nimeni nu a înțeles ce am tatuat cu adevărat pe spate. Nu, nu este o cobră și niciun altfel de șarpe. Este un penis. Da, un penis. Ce, nu ați mai văzut penisuri în viața voastră? Un penis obișnuit. Este modul meu de a-mi arăta valoarea și faptul că sunt o vedetă”, a explicat Domnica Cemortan.

Potrivit cântăreței la fluier, penisul de pe spatele ei este o copie fidelă a celui care aparține căpitanului navei Concordia. Domnica Cemortan a organizat prezentarea de vinuri, unde a pus de băut la toată lumea pentru că a câștigat recent zeci de mii de euro din Italia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Domnica-Cemortan-Penis-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Domnica-Cemortan-Penis-copy-150x150.jpgadminMonden
Nonconformistă, cum o știm, cea care i-a supt căpitanului vasului Concordia toată atenția, este ținta unui scandal media fără precedent. Cunoscuta cântăreață la fluier a suprins lumea mondenă din Chișinău cu un tatuaj uriaș pe spate. Tatuajul a fost descoperit la o prezentare de vinuri și, din cauza licorilor consumate, toată lumea prezentă a...

Comentează